• +0612389086
  • info@archepeople.nl

Deloitte

Talentontwikkeling op basis van kernwaarden

Financieel kunnen groeien

Deloitte is een wereldwijd bekende organisatie in de accountancy & financiële advisering branche. Het MKB team in Zwolle helpt bedrijven in de regio om financieel te groeien en toekomstbestendig te zijn. Om hun klanten van goed advies te kunnen voorzien is het niet alleen nodig dat de medewerkers verstand van zaken hebben maar ook over communicatie vaardigheden beschikken en hun talenten kunnen benutten.

Soft skills

ArchePeople begeleidt het team bij de ontwikkeling van soft skills om zowel de klantrelatie als de samenwerking intern te optimaliseren.

Dit doen wij door:

  • Introductie gezamenlijke kernwaarden
  • Persoonlijke ontwikkelgesprekken op basis van ArcheYou talentassessment
  • Teamworkshops
  • Inspiratie- en leiderschapssessies

Onze aanpak & resultaten

Gedurende een jaar voeren wij gesprekken en organiseren wij op maat teamworkshops waarin de ontwikkeling van soft skills centraal staan.

Het resultaat is dat het team toekomstbestendig is geworden. De medewerkers werken bewuster aan vaardigheden die in het vakgebied van de accountant nog belangrijker zullen worden. Op die manier wordt de visie van de organisatie realiteit en krijgen de kernwaarden integriteit, samenwerken en klantgericht daadwerkelijk vorm in de praktijk.

 

Wil je lezen wat de director zegt over het traject met ArchePeople: lees hier het artikel in ZonMagazine

 

Van weerstand naar flow met ArchePeople

Voor een korte impressie van onze producten