Vragen? Bel 085-0026031

Voor leiders met hart voor hun mensen

Je beseft dat je als bestuurder, directeur, HR business partner of ondernemer afhankelijk bent van de kwaliteit van je mensen. Je wilt daarom dat medewerkers hun verantwoordelijkheid oppakken, goed samenwerken en zich blijven ontwikkelen. Zodat je als organisatie goede resultaten behaald, impact kan blijven maken voor je klanten én de medewerkers trots zijn op hun werk. Op die manier ben je een aantrekkelijke werkgever en werk je aan behoud van je medewerkers en de groei van je organisatie.

Je mensen vooropstellen kan niet zonder kaders die zorgen voor duidelijkheid en een eerlijke waardering. Dit hoeft echter niet op een conventionele manier. Ik help je met het opbouwen van een nieuwe structuur die je mensen bevrijdt van traditionele rolgebondenheid, die gericht is op talentontwikkeling en beter aansluit bij de behoeften van je klanten. Zo zet je de mens  echt centraal.

Vragen van mijn klanten

  • Hoe zorg ik dat iedereen de juiste dingen doet en met plezier werkt?
  • Hoe zorg ik dat mijn mensen eerlijk beoordeeld en gewaardeerd worden?
  • Hoe kan ik de resultaatverwachtingen beter overbrengen op mijn medewerkers?
  • Haal ik voldoende uit mijn medewerkers, vraag ik niet te veel of vraag ik juist te weinig?
  • Hoe zorg ik dat goede medewerkers bij mij blijven?
  • Hoe trek ik de juiste medewerkers aan?
  • Hoe kan ik mijn medewerkers beter samen laten werken?
  • Hoe kan ik mijn medewerkers zelfstandiger maken en meer verantwoordelijkheid geven?

Jouw organisatie is uniek

Iedere organisatie is uniek. Natuurlijk kun je een zelfde doelgroep hebben en een zelfde dienst leveren als anderen. Wat je uniek maakt is je jouw beeld van de toekomst, jouw missie en waarden, ook wel het dna van jouw organisatie. Dit is de reden waarom mensen, klanten en medewerkers, voor jou kiezen. 

Wanneer je in je organisatie een fundament wilt voor de kwaliteit en waardering van je mensen dan kun je een traditioneel functiehuis inrichten. Ik zou dit echter niet adviseren omdat je hierdoor een stuk van je uniekheid verliest. In mijn ogen moet een functiehuis bij jouw dna passen en recht doen aan je werkwijze. Zo zet je de mens centraal. 

Het ontwikkelen van een functiehuis, het beschrijven van de verantwoordelijkheden en talenten en de rolverdeling in de organisatie vraagt om een maatwerktraject. Dit proces ziet er als volgt uit:

Stap 1: Inzicht in huidige noodzaak, waar loop je nu tegen aan en waarom?

Stap 2: Verdiepen in de uitdagingen en het potentieel, wat zijn mogelijke richtingen?

Stap 3: Ontwikkelen van een nieuwe structuur en deze vaststellen

Stap 4: Inhoudelijk ontwerp

Stap 5: Implementatie en bijstellen vanuit de praktijk

Stap 6: Gedegen afronden (incl. bezwarenprocedure en onderhoudsafspraken

Tijdens het traject betrekken we per onderdeel de belanghebbenden in de organisatie, denk aan HR, directie, management, OR en medewerkers. De duur van een maatwerk traject is verschillend, dit hangt bijvoorbeeld af van de grote van de organisatie. Meer lezen?

Ik ben als mens gegroeid. Het heeft me veel opgeleverd. Het is mij duidelijk geworden waar de belemmeringen zaten, bij mezelf en bij de medewerkers, wat de vooruitgang tegenhield.

Kop koffie?

Ik kan me voorstellen dat je nog geen helder beeld hebt wat ik zou kunnen betekenen voor jouw organisatie. Dat is logisch want dat is juist wat ik kan komen brengen. In mijn trajecten ontstaat helderheid en inzicht en op basis daarvan kun je de juiste keuzes gaan maken. 

Ik denk graag met je mee over je wensen en wat je nodig hebt. Als ik je kan helpen doe ik dat met plezier en anders verwijs ik je door. Wil je een keer vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact op.

Contact