Vragen? Bel 085-0026031

Aangenaam

Mijn naam is Janine Zoer. De drijvende kracht achter ArchePeople. Mijn kennis en karakter laat zich typeren door een sociale en filosofische inslag in combinatie met een enthousiaste niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit. Die eigenschappen komen samen in de wijze waarop ik ondernemers en medewerkers ondersteun.

Al meer dan 20 jaar voer ik gesprekken met mensen om vooruitgang te stimuleren. In de eerste instantie bij complexe problematiek als hulpverlener. Sinds 2014 richt ik me op ondernemers én medewerkers omdat mkb bedrijven afhankelijk zijn van de prestaties van hun mensen. Wanneer de ondernemer of de medewerkers onbewust de verkeerde dingen doen stagneert de vooruitgang. In de samenwerking komen persoonlijke- en zakelijke belangen ook dicht bij elkaar. Ik vind het een uitdaging om alle belangen op één lijn te krijgen en het beste uit iedereen te halen. Omdat de ontwikkeling van zowel de ondernemer als van de medewerkers bepalend is voor het succes van het bedrijf.

Verbindend

“Janine is authentiek en lijkt op het eerste gezicht niet gebonden aan verwachtingspatronen. Het lukt haar om verbinding tot stand te brengen bínnen het bestaande team. Hierdoor ontstaan gesprekken op een dieper niveau. Dit heeft ons beter dan ooit tot elkaar gebracht.”

Marieke Korsius, eigenaar

Pragmatisch

“De aanpak van Janine, met de archetypen, is zowel pragmatisch als sensitief. Ze sluit aan bij de beleving van de medewerkers en brengt een bepaalde rust mee waardoor er verbinding en begrip ontstaat en verwachtingen gemakkelijker besproken kunnen worden. Daarbij staat ze voor wat ze zegt en doet.”

Albert Allmers, Founder & CEO

Persoonlijk

“Janine laat zien wie ze is en dat maakt haar heel toegankelijk. Ze is open en weet op een ontspannen manier een verbinding te creëren. Janine laat zien wat zij voelt en dat maakt dat de gesprekken met haar van mens tot mens voelen. Hierdoor durfde ik mijn gevoel te onderzoeken wat me krachtiger heeft gemaakt.” 

Diana van Keep, business development manager

Mijn missie en visie

Het is mijn missie om mensen dichterbij zichzelf en elkaar te brengen zodat ze hun persoonlijke talenten herkennen en om een omgeving weten te vinden of kunnen creëren die bij hen past. Ik geloof dat wanneer iedereen vanuit zijn eigen essentie en talenten werkt dat ze beter presteren en samenwerken:

  1. ze doen waar ze goed in zijn;
  2. ze energie krijgen van hun werk;
  3. ze verantwoordelijkheid nemen;
  4. ze elkaar optimaal aanvullen.

Ik doe dit door inzicht te geven in de mogelijkheden van je medewerkers. Daarbij verhelder ik de doelen (KPI’s), verwachtingen en verantwoordelijkheden in de functies. Waardoor je jouw medewerkers beter kunt aanspreken en beoordelen. We bespreken bijvoorbeeld het gewenste gedrag dat jij vindt passen in jouw bedrijf. Zodat je medewerkers in je team hebt waarmee je prettig samenwerkt en vooruitgang kunt realiseren.

Wat ik te bieden heb

Wanneer je mij bij de ontwikkeling van jezelf en je organisatie betrekt, krijg je veel. Dat komt omdat ik meerdere rollen op me neem.

  • Ik ben je sparringpartner en coach als het om je eigen ontwikkeling gaat;
  • Ik ben je adviseur als het om de ontwikkeling en strategie van de organisatie gaat;
  • En ik maak concrete producten die als basis dienen voor de prestaties van je medewerkers zoals functiebeschrijvingen, vacatureteksten, personeelshandboek etc.

Ben je nieuwsgierig geworden of ik iets voor jou kan betekenen? Zit je met een vraag maar kun je die nog niet goed verwoorden? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag met je mee.

Inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en groei? Naast de incompany trajecten bij MKB ondernemers bied ik ook workshops en een opleiding aan voor organisatie-, HR-adviseurs en loopbaancoaches. 

Contact