Vragen? Bel 085-0026031

vier je successen

Beïnvloed je brein door het vieren van succes

Waar ben jij trots op?

Het kan altijd beter, toch?

Het delen van ons zakelijk succes was niet het eerste dat in mij op kwam om te doen vandaag. Toch weet ik dat dit goed is om te doen, niet alleen om te laten weten met welke vragen mensen bij ons terecht kunnen maar ook om van het succes te genieten. Vaak ben ik alweer bezig met wat ik nog meer wil en wat er beter kan. Hierdoor voel ik me niet snel tevreden en beperk ik mezelf met de overtuiging ‘dat het altijd beter moet’ terwijl ik echt wel tevreden mag zijn met onze behaalde resultaten.

Kleine stappen

Het begon met een droom, een eigen bedrijf waarin wij mensen helpen om te doen wat bij ze past. Mensen helpen op een goede manier samen te werken en vol bevlogenheid en passie in werk en leven te staan. Een droom die ontstaan is uit frustrerende situaties waarin talenten van mensen niet gezien en benut worden, mensen afknappen op het werk of op elkaar. Ik zou die mensen de middelen willen geven om hun eigen leven in de hand te nemen en ze helpen te ontdekken wat het leven de moeite waard maakt.

In mijn hoofd moet er nog veel gebeuren om mijn droom waar te maken. Het vieren van succes lijkt een stap te ver. ‘Doe maar normaal, je bent er nog lang niet’, is wat ik dan denk. Een ander deel van mij zegt dat het gaat om de reis. Het vieren van succes zit hem in de kleine stapjes die wij gemaakt hebben. Die kleine successen vormen de weg naar onze droom.

Delen van succes

Daarom deel ik bij deze onze successen met jou met de vraag om ook stil te staan bij je eigen successen… en deze vooral ook te delen met ons! Zoals Shawn Achor zegt in zijn TedTalk: ‘We moeten ons brein positief beïnvloeden want dat maakt ons slimmer en succesvoller’. Wanneer heb jij voor het laatst een succes gevierd? Wat zou je morgen willen vieren? Waar ben je trots op? Waar wil je trotser op worden?

Ik ben er trots op dat:

  • wij meer dan 200 mensen op basis van onze ArcheYou assessment en d.m.v. een ontwikkelgesprek heb kunnen inspireren om nieuwe stappen te nemen.
  • wij een gratis talentscan hebben gemaakt die op onze website staat. Hiermee geven wij mensen de mogelijkheid om gemakkelijk en snel te ontdekken wat je voorkeursgedrag is.
  • wij bij verschillende organisaties, teams hebben kunnen helpen om samen naar een hoger niveau te stijgen.

Nu ik stil sta bij onze successen en ik ze met jou deel, voel ik me ook dankbaar. Dankbaar voor de mensen die ik beter heb leren kennen, waar ik mee samen werk en die mij steunen. Zonder hen verliezen deze successen hun glans.

Vier je succes

Stil staan bij je successen, hoe klein deze successen ook zijn in jouw ogen, geeft je een positief gevoel. Het geeft je de mogelijkheid om je te verbinden met anderen en kan als referentiepunt dienen waar vanuit je nieuwe stappen kunt zetten. Het vieren van onze successen is voor mij een mooie manier om de dag mee te beginnen. Vergeet je jouw successen niet te delen met ons?!

Hieronder nog een inspirerende tedtalk waarom je je successen moet vieren.

Vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.