Vragen? Bel 085-0026031

Vitaliteitsanalyse

Bevorder de veranderbereidheid van jouw organisatie en wees voorbereid op de toekomst.

Zo werkt het

Je hebt een doel voor ogen en wilt dit zo soepel en snel mogelijk realiseren. Dit vraagt om verandering maar wel op een manier die past bij het DNA van jouw organisatie. Met onze Cultuur fitheid check ontdek je waar het DNA van jouw organisatie uit bestaat. Je krijgt inzicht in de energiegevers en blokkades van de organisatie en op welke manier dit de verandering beïnvloed.

Stap 1

Visie en kernwaarden

Samen verdiepen we ons, in een dagdeel, in de visie en kernwaarden van jouw organisatie om een zo’n helder mogelijk beeld te schetsen van de toekomst. Op die manier wordt de koers en intentie bepaald. Later zullen hieruit de strategie en de doelen gevormd worden.

Stap 2

Wendbaarheid

Vervolgens kun je de huidige situatie met de gewenste situatie gaan vergelijken vanuit de Cultuur fitheid check. Deze wordt online afgenomen bij iedere medewerker. De medewerker ontvangt een persoonlijke uitslag van zijn of haar sterke punten. Overall wordt duidelijk welke ontwikkelkansen er zijn bij de medewerkers om over de toekomstbestendige competenties te kunnen beschikken.

Stap 3

Nieuwe koers

Ontvang van ons een duidelijke analyse en advies. Kies dan een aanpak die kansen vergroot en belemmeringen verkleint. Koppel de resultaten van de Cultuur fitheid check terug aan de medewerkers en neem ze mee in de plan de campagne. Ook per afdeling kan er gekozen worden voor een passende aanpak, vanuit de cultuur fitheid check, om een positieve verandering te bewerkstelligen.

Stap 4

Verdiepende analyse

Na de Cultuur fitheid check blijven we je ondersteunen. Het is namelijk van cruciaal belang dat jij als ondernemer, directeur of manager de juiste dingen blijft doen. Je kunt hierbij denken aan een ontwikkel- en beoordelingssysteem dat past bij de kernwaarden en doelen die je gesteld hebt. Op die manier ontstaat er een duurzaam effect welke je zelf kunt voortzetten.

Wat levert het op

  • Vergroot de kans op een succes bij verandering zoals een fusie of overname
  • Meer snelheid door preventief zicht op de impact van interventies
  • De meest effectieve veranderstappen in beeld
  • Optimale sturing
  • Juiste investeringsklimaat
Cultuuronderzoek-wat-levert-het-op
Vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.