Vragen? Bel 085-0026031

Online leiderschapstraject

Groeien als leider? Ontdek je eigen leiderschapsstijl en talenten.

Zo werkt het

Om het potentieel van medewerkers zo optimaal mogelijk te benutten is goed leiderschap van essentieel belang. Goed leiderschap heeft o.a. effect op de efficiëntie, samenwerking en betrokkenheid van medewerkers en daarmee het succes van de organisatie. Leiderschap is een vak apart en een rol waarin je moet groeien. Als leider is het enorm belangrijk om jezelf goed te kennen. In onze optiek betekent dit dat je tegelijkertijd bezig bent met wat jij voelt en denkt en daar verantwoordelijkheid voor neemt. En dat je je ook kan verplaatsen in de ander en je aanpast aan de situatie. Goede leiders weten een echte verbinding tot stand te brengen en wij helpen jou dit ook te doen.

Stap 1

Kijken in de spiegel

In ons leiderschapstraject ontdekt de deelnemer welke leiderschapsstijl bij hem of haar past. Ook leert de deelnemer hoe hij/zij anderen kan stimuleren en wordt er geoefend met doorvragen, feedback geven en -ontvangen.

Persoonlijke doelen en uitdagingen vormen de leidraad in de bijeenkomsten. We maken bespreekbaar waar je tegen aanloopt in de praktijk en analyseren in de groep wat je hieraan zou kunnen doen. Vervolgens ga je in de praktijk aan de slag met de feedback die je van ons en van de andere deelnemers gekregen hebt.

Stap 2

Impactvol leiden

Wij sluiten aan bij de persoonlijke leiderschapsstijl van iedere deelnemer. Op die manier krijg je inzicht in wat jou uniek maakt als leider. Je ontdekt op welke manier jij mensen stimuleert, welke competenties jij inzet om invloed uit te oefenen en wat jou energie oplevert en wat je energie kost. Je zult ontdekken dat iedereen een eigen stijl heeft en dat het werkt als je doet wat bij je past.

Informatie

  • 8 bijeenkomsten
  • Eén keer in de 6 weken, bijeenkomst van 4 uur
  • Bijeenkomsten worden in overleg ingepland
  • Kleine groep
  • € 1950 per persoon
  • Incl. ArcheYou talentprofiel en intakegesprek
Vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.