Vragen? Bel 085-0026031

Wil jij als HR- of bedrijfsadviseur zelf aan de slag met onze unieke methode die zowel de formele- als de informele cultuur van jouw organisatie blootlegt, laat zien in welke fase jouw organisatie zit en hoe je op een natuurlijke manier door kunt groeien naar de volgende fase?

Volg dan de opleiding Cultuurfit. Na het volgen van deze opleiding:

 • Heb je vanuit meerdere perspectieven inzicht in bedrijfsculturen (boven- en onderstroom);
 • Kun je werken met de cultuur fitheid modellen en inzicht geven aan anderen;
 • Leg je potentieel en belemmeringen van organisaties bloot en weet je welke interventies het beste ingezet kunnen worden;
 • Geef je de directie/klant een middel in handen waarmee zij groei en ontwikkeling kunnen bevorderen en resultaat kunnen versnellen op een natuurlijk manier;
 • Kun je je advies funderen met een ArcheCultuur rapportage

In een cultuur fitheid check analyseer je de volgende zaken

 1. Organisatie identiteit; kernwaarden en drijfveren
 2. Organisatie gedrag; competenties en voorkeursgedrag
 3. Organisatie positie; huidige staat en ontwikkelfase
 4. Organisatie type, kansen en valkuilen
 5. Organisatie motivatie, energiegevers voor medewerkers en vitaliteit

Deze opleiding bestaat uit:

 • 8 online lessen van 2,5 uur (of 2,5 dag incompanytraject)
 • Accreditatie
 • Gebruik van dashboard (incl. tutorial)
 • ArcheCultuur rapportage

Docenten:

 

Janine Zoer oprichter ArchePeople
Janine Zoer is expert op het gebied van de veranderpsychologie van C.G. Jung. Inmiddels heeft zij veel ervaring met het creëren van draagvlak en bewustwording bij organisatieveranderingen. Zij helpt bedrijven te groeien met behoud van de juiste mensen. Dit doet zij o.a. op basis van haar archetypische kennis. In essentie is zij een analytische vernieuwer.
Jan Joost Kroon trainer

Jan-Joost Kroon houdt zich bezig met prestatiegerichte organisatieontwikkeling. Hij is expert op het gebied van de Italiaanse maffia. Met zijn bedrijfskundige achtergrond richt hij zich op proces management en business strategie. Door onderzoek te doen maakt hij inzichtelijk welke verandering er nodig zijn voor verbetering en ontwikkeling. In essentie is hij een ontvankelijke leider.

Wil jij je eigen talenten ontdekken, wil jij anderen helpen bij hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling en wil jij in jouw organisatie de mens centraal stellen? De basisopleiding van ArchePeople geeft jou de mogelijkheid om jezelf en anderen in essentie te zien en ieders unieke talenten te erkennen en waarderen. Op die manier ontstaat er iets magisch… iedereen neemt de juiste plek in en werkt met plezier.

Na de opleiding kun je talenten op een nieuwe manier inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een talenthuis i.p.v. een functiehuis, of een ontwikkelgesprek i.p.v. een beoordelingsgesprek.

Wat krijg je: