Vragen? Bel 085-0026031

Instroomonderzoek

Basisopleiding ArchePeople – werken met Archetypen

Stel je eens voor dat iedere medewerker in jouw organisatie het beste haalt uit zichzelf door te doen wat bij hem of haar past en daardoor op een plezierige manier waarde toevoegt aan het grote geheel. De organisatie én de mensen in de organisatie kunnen dan bloeien en groeien. Niet alleen de mensen in de organisatie plukken  daar de vruchten van maar ook de klanten en andere betrokkenen.

De realisatie van gelukkige medewerkers begint bij de bewustwording van zijn of haar essentie, talenten en valkuilen. Ontdek hoe je instroom, doorstroom en ontwikkeling kunt stimuleren en voor medewerkers een goede werkplek kunt realiseren.

De opleiding bestaat uit zes (online) lessen. Daarbij krijg je online lesmateriaal zodat je de theorie kunt oefenen en toetsen. Daarnaast is het van belang om te oefenen met de opgedane kennis. Dit doen we in de eerste instantie in kleine groepen van maximaal zes deelnemers.

De opleiding bestaat uit theorie en uit zelfonderzoek. De archetypen nodigen uit om de verdieping op te zoeken.

Na de opleiding ben je in staat om de profielen te lezen en het kaartspel in te zetten voor bijvoorbeeld werving en selectie, ontwikkelgesprekken en talenthuis. Je krijgt oefenmateriaal mee zodat je ermee vertrouwd raakt. De opleiding wordt afgerond met een examen.

  • 2 lessen op locatie in Epe (start en afronding)
  • 3 online lessen van 2,5 uur
  • Online les- en oefenmateriaal
  • Persoonlijke ArcheYou profiel + intakegesprek
  • ArcheMatch kaartspel
  • Toegang tot dashboard na succesvolle afronding van de opleiding
Vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.