Vragen? Bel 085-0026031

Cultuurfit

Wil jij als HR- of bedrijfsadviseur zelf aan de slag met onze unieke methode en het succes van jouw organisatie of klanten te versnellen? Volg dan de opleiding Cultuurfit als vervolg op de basisopleiding. Met deze vervolgopleiding:

  • Krijg je vanuit meerdere perspectieven inzicht in bedrijfsculturen
  • Kun je werken met de cultuur fitheid check
  • Leg je potentieel en belemmeringen van organisaties bloot
  • Geef je de directie/klant een middel in handen waarmee zij groei en ontwikkeling kunnen bevorderen
  • Kun je je advies funderen met een ArcheCultuur rapportage

In de basisopleiding krijg je theorie over de archetypen. Vanuit de kennis en ervaring die je hierin opdoet kun je verschillende richtingen kiezen waaronder de Cultuurfit opleiding. Deze opleiding bestaat uit:

  • 6 online lessen van 2,5 uur
  • Gebruik van dashboard (incl. tutorial)
  • Toegang tot de individuele ArcheSelect profielen en ArcheCultuur rapportages

Wie verzorgen deze masterclass:

Janine Zoer

Janine is expert op het gebied van de veranderpsychologie van C.G. Jung. Inmiddels heeft zij veel ervaring met het creëren van draagvlak en bewustwording bij organisatieveranderingen. Zij helpt bedrijven te groeien met behoud van de juiste mensen. Dit doet zij o.a. op basis van haar archetypische kennis. In essentie is zij een analytische vernieuwer.

Jan-Joost Kroon

Jan-Joost houdt zich bezig met prestatiegerichte organisatieontwikkeling. Hij is expert op het gebied van de Italiaanse maffia. Met zijn bedrijfskundige achtergrond richt hij zich op proces management en business strategie. Door onderzoek te doen maakt hij inzichtelijk welke verandering er nodig zijn voor verbetering en ontwikkeling. In essentie is hij een ontvankelijke leider.

Sandra Timmer

Sandra heeft na de wetenschappelijke studies belasting en notarieel recht ruime ervaring opgedaan in de belastingadviespraktijk bij PwC en later ABN AMRO MeesPierson Private Bank. Sandra is op dit moment partner bij MESA. Zij richt zich op de begeleiding van familiebedrijven en de overdracht naar de volgende generatie. Zij geeft op strategische en tactisch niveau advies op het snijvlak van zakelijke en privé belangen. In essentie is Sandra een ontvankelijke leider bij wie empathie en begrip voorop staat.
Vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.