Wat kunnen jouw organisatie en jij leren van de Italiaanse maffia?

Jullie kennen vast wel de succesverhalen van bekende organisaties als Adyen, Thuisbezorgd.nl of Tony Chocolonely. Of de successen van internationaal gevestigde namen als Google, Apple of Amazone. Maar voor deze dag hebben wij voor een geheel nieuwe invalshoek gekozen. Eentje waarvan iedereen de naam kent, maar weinigen weten hoe zij écht werken en zichzelf organiseren: ‘de Italiaanse maffia’.

In deze verrassende masterclass leer je, natuurlijk met een knipoog, van het succes van de Italiaanse maffia. Wij nemen je mee in de verschillende stromingen binnen de maffia en maken wij een vertaling naar jouw organisatie en de rol die jij bekleed.

Laat je meenemen in de wereld van macht, status en leiderschap. Verplaats je in de keuzes die zij maken en kijk naar jouw eigen organisatie en functie vanuit een nieuw perspectief.

Luister hier de podcast: Van Capo tot CEO

Leiderschap in één dag

Wil je op een bijzondere manier aan de slag binnen je eigen organisatie? Kom dan naar één van onze masterclasses op basis van open inschrijving. Of boek Jan-Joost Kroon en Janine Zoer voor een unieke masterclass in je eigen organisatie.

Ontdek:

• Verschillende vormen van leiderschap- en besluitvorming
• Hoe kernwaarden de organisatiecultuur beïnvloeden
• Hoe je succesvolle instroom van nieuwe medewerkers bevordert
• Hoe je kunt zorgen voor ontwikkeling en succes in jouw organisatie of team

Voor wie is deze dag?

Deze masterclass is zeer geschikt voor directeuren, (HR) managers en medewerkers die willen weten hoe je de prestaties van je organisatie kunt verbeteren.

Benieuwd naar de website van Jan-Joost Kroon? Of luister onze podcast