• +0612389086
  • info@archepeople.nl

Consulting

Consulting

‘Iedereen heeft waarde, de vraag is hoe dit te maximaliseren?!’

Een organisatie bestaat uit mensen en deze mensen bepalen voor een groot deel het succes van de organisatie. Wij richten ons op de ontwikkeling van medewerkers. Wij zetten de juiste mensen op de goede plek, brengen nog onbenut potentieel in beeld en creëren draagvlak voor verandering.

Het is vaak lastig om de bedrijfscultuur in beeld te hebben, zaken blijven soms onuitgesproken of worden weggepoetst. Cijfers alleen laten niet zien wat er speelt bij de mensen. Een organisatie kan nog zo winstgevend zijn maar op het moment dat de markt verandert en het tijd is om in beweging te komen. ontbreekt het aan vernieuwing, veranderbereidheid of leiderschap. Inzicht in de (onzichtbare) bedrijfscultuur biedt de mogelijkheid om voorbereidingen te treffen, te handelen wanneer dit nodig is en de juiste strategie te bepalen om de medewerkers mee te laten bewegen.

Veranderprocessen

In principe zijn mensen prima in staat om te veranderen, echter wanneer angst een rol speelt, is de kans groot dat medewerkers in de verdediging schieten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen die het gevoel hebben onder grote druk te staan, minder creatief kunnen denken en vooral brandjes gaan blussen in plaats van te kiezen voor lange termijn oplossingen. Voor verveling/tevredenheid geldt hetzelfde, is er geen urgentie om te veranderen dan is de kans op weerstand groter.

Duurzaam groeibeleid

Wanneer je als organisatie in beweging bent, verander je. ArcheEvolutie is een methodiek die na implementatie zorgt voor een duurzaam groeibeleid waarin medewerkers ontwikkelen en uitgedaagd worden, niet voor even, maar op de lange termijn. ArcheEvolutie zorgt voor een no-nonsense aanpak die beoordeling vergemakkelijkt en ontwikkeling stimuleert.

 

Van weerstand naar flow met ArchePeople

Voor een korte impressie van onze producten