• +0612389086
  • info@archepeople.nl

Coaching

Benut je talent

Ontwikkelgesprekken

‘Iedereen heeft kwaliteiten, de vraag is of je ze ook volledig benut?!’

Voor iedere medewerker is het goed om met regelmaat te reflecteren op zijn of haar functioneren. De meeste mensen herkennen wel dat ze in het begin van hun loopbaan enthousiast en gemotiveerd zijn. Er waren volop uitdagingen en ontdekkingen te doen, alles was immers nog nieuw. In de loop van de tijd weet je beter wat je kunt, wat je leuk vindt en heb je een heleboel ervaring opgedaan. Dan kan het fijn zijn om weer eens even geprikkeld te worden en je blik te verbreden. Er valt namelijk altijd nog wat te leren.

Onze ontwikkelgesprekken op basis van onze ArcheYou assessment geven alle medewerkers de mogelijkheid om nieuwe uitdaging in het werk op te pakken. Een ArcheYou profiel laat zien welk potentieel de medewerker nog onbenut laat. Eén gesprek kan al motiveren om het anders te doen.

Coaching

Medewerkers, managers en ondernemers die verder willen klankborden en willen werken aan hun persoonlijke- en professionele doelen kunnen na een ontwikkelgesprek en een ArcheYou profiel kiezen voor verdere coaching. Tijdens de persoonlijke begeleiding krijg je meer inzicht in datgeen wat stress geeft, hoe daarmee om te gaan en kijken we vooral ook naar wat er goed gaat. Klankborden geeft energie, balans en ruimte voor nieuwe ideeën.

Van weerstand naar flow met ArchePeople

Voor een korte impressie van onze producten