• +0612389086
  • info@archepeople.nl

Aannemersbedrijf G. de Wilde

Leiderschapsstijl

Samenwerking tussen verschillende bedrijven

Het bouwen van een huis of kantoorpand vraagt om een intensieve samenwerking tussen verschillende partijen. Aannemersbedrijf G. de Wilde is vaak de spil in die samenwerking en wil dit efficiënter laten verlopen. Door met de strategische partners bij elkaar te komen en terug te blikken op de organisatie van gezamenlijke projecten konden verbeterpunten worden afgesproken en in de praktijk worden gebracht.

Leiderschapsstijl

ArchePeople heeft inzicht gegeven in de leiderschapsstijl van de eigenaar B. de Wilde. Daarbij werd helder over welke kwaliteiten hij beschikt en wat zijn valkuilen zijn. Vervolgens heeft ArchePeople een strategische sessie georganiseerd waarin de samenwerking besproken kon worden.

Janine bleek tijdens deze sessie een natuurlijk leider in het sturen van het gesprek en het stellen van duidelijke vragen. En zij volgde ook snel op door een een goed onderbouwde samenvatting te communiceren en niet geheel onbelangrijk, daar uit voortvloeiende verbeter (actie) punten. Door haar professionele, duidelijke en enthousiaste manier van communiceren werden alle deelnemers waaronder ikzelf ook enthousiast. En hebben we nu samen iets in handen waar we mee verder kunnen. Eigenaar/aannemer B. de Wilde

Van weerstand naar flow met ArchePeople

Voor een korte impressie van onze producten