Current Status
Not Enrolled
Price
€ 1449,-
Get Started

Stel je eens voor dat iedereen in jouw organisatie het beste haalt uit zichzelf door te doen wat bij hem of haar past en daardoor op een plezierige manier waarde toevoegt aan het grote geheel. De organisatie én de mensen in de organisatie kunnen dan bloeien en groeien. Niet alleen de mensen in de organisatie plukken  daar de vruchten van maar ook de klanten en stakeholders.

De realisatie van gelukkige medewerkers begint bij een goede werving & selectie procedure.  De wervingwijzer bestaat uit 6 (online) lessen. Bij iedere les zit lesmateriaal welke online beschikbaar komt zodra je de les daarvoor hebt afgerond. Vaak volgt er na iedere les een quiz om te zien of je de theorie begrijpt. Daarnaast is het van belang om te oefenen met de opgedane kennis. Dit doen we in de eerste instantie in kleine groepen van 2 tot 3 studenten.

De opleiding bestaat uit theorie en uit zelfonderzoek. ArcheMatch nodigt uit om de verdieping op te zoeken.

Na de opleiding ben je in staat om een ArcheSelect profiel te lezen en het ArcheMatch spel in te zetten voor werving en selectie. Je krijgt oefenmateriaal mee zodat je ermee vertrouwd raakt. De opleiding wordt afgerond met een examen.

  • 6 (online) lessen van 2,5 uur
  • Online les materiaal
  • Licentie na behalen examen

Docent:

Janine-Zoer-oprichter-ArchePeople

Vragen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.